Hjelp / FAQ

Her vil du finne tips og svar på ofte stilte spørsmål. Info kommer
Slik kommer du i gang med CoachYou
  1. Last ned appen "CoachYou - Din treningsguide" i App Store eller Google Play for å få egen tilgang til appen.
  2. Etter nedlasting må du registrere en profil, og så logge inn. Er du medlem gjennom en lag- eller klubblisens så må du vente til din administrator (trener eller klubbrepresentant) har lagt deg til. Ta og gjerne kontakt direkte med oss i CoachYou for bistand.

    Se video - slik kommer du i gang:
Slik lager du en gruppe

Etter at du har fått tilgang så kan du gå inn på grupper nede i menyfeltet. Trykk på "opprett ny gruppe" og lag gruppenavn, velg hovedidrett(er) og trykk på opprett gruppe.


Se video:

Slik legger du til medlemmer i gruppen

Etter at du har opprettet en gruppe og trykket deg inn i den, så får du mulighet til å legge til medlemmer i gruppen (må bruke mailen som brukeren er registrert med hos CoachYou). For at dette skal fungere så må gruppemedlemmene være registrert i CoachYou via App Store/Google Play eller gjennom en lag- eller klubblisens.

Slik lager du og deler en økt med gruppen

For å lage en økt så trykker du på "økter" nede i hovedmenyen, og så "lag økt". Sett navn på ny økt. F.eks "Trening torsdag 4. september" og så trykk lagre. For å legge til øvelser i øktene dine så må du bla gjennom øvelsesbanken, finne ønsket øvelse og trykker "legg til i økt". For å dele økt går du inn i gruppen du skal dele den med, trykker på "legg til treningsøkt" og fyller inn navn, dato og sted for treningsøkten.


Slik oppretter du en økt:


Slik legger du til øvelser i en økt: