fbpx

Hjelp / FAQ

Her vil du finne tips og svar på ofte stilte spørsmål. Info kommer
Slik kommer du i gang med CoachYou

  1. Last ned appen «CoachYou – Din treningsguide» i App Store eller Google Play for å få egen tilgang til appen.
  2. Etter nedlasting må du registrere en profil, og så logge inn. Er du medlem gjennom en lag- eller klubblisens så må du vente til din administrator (trener eller klubbrepresentant) har lagt deg til. Ta og gjerne kontakt direkte med oss i CoachYou for bistand.

    Se video – slik kommer du i gang:

Slik oppretter du en gruppe

Etter at du har fått tilgang så kan du gå inn på grupper nede i menyfeltet. Trykk på «opprett ny gruppe» og lag gruppenavn, velg hovedidrett(er) og trykk på opprett gruppe.

Se video:

Slik legger du til medlemmer i din gruppe

For å legge til gruppemedlemmer i din gruppe går du inn på gruppen din, trykker på «legg til medlem» og skriver inn mailen til vedkommende som skal legges til, før du avslutter med å trykke på «legg til».

Slik lager du og deler en økt med gruppen

For å lage en økt så trykker du på «økter» nede i hovedmenyen, og så «lag økt». Sett navn på ny økt. F.eks. «Trening torsdag 4. september» og så trykk lagre. For å legge til øvelser i øktene dine så må du bla gjennom øvelsesbanken, finne ønsket øvelse og trykke «legg til i økt». For å dele økt går du inn i gruppen du skal dele den med, trykker på «legg til treningsøkt» og fyller inn navn, dato og sted for treningsøkten.

Slik oppretter du en økt:

Slik legger du til øvelser i en økt:

Slik legger du til en øvelse som favoritt

Liker du en øvelse kan du merke den som favoritt og få tilgang via «Favoritter» nede på hovedmenyen.