Priser og tilbud

Her får du tilgang til gode avtaler gjennom CoachYou.

Nå kan utøvere, foreldre og trenere i din klubb få tilgang til et flott verktøy for veiledning og trening! «CoachYou – Din treningsguide» inneholder et stort utvalg tilpassede, visuelle økter (video og grafikk) for flere idrettsgrener tilrettelagt for ulike nivå og alderstrinn.

Se fullstendig prisliste og samarbeidspartnere lengre nede!

CoachYou er et godt hjelpemiddel både for trenere og utøvere. Sett sammen lagsøkter med få trykk på mobilen, del med laget og foreldre, kommuniser og få inspirasjon til egentrening!


Gunstig introduksjonstilbud

CoachYou er utviklet i Norge og vi vil i en tidlig fase gi gunstige pristilbud til klubber eller lag som vil ta appen i bruk. Tilbudsfrist 1. januar 2022. Alle enkeltpersoner får tilbud om en gratis prøveperiode på 14 dager.Her er pakkene trenere/klubber kan velge mellom:

  • Laglisens – totalt kr. 1.200,- ink mva pr år
  • 50-300 stk – Liten klubblisens – totalt kr. 9.300,- eks mva pr år
  • 301-750 stk – Medium klubblisens – totalt kr. 14.000,- eks mva pr år
  • 751-1250 stk – Stor klubblisens – totalt kr. 21.600,-  eks mva pr år
  • 1251 stk++ – Ekstra stor klubblisens – totalt kr. 29.400,- eks mva pr år

Stanno

Motta gode avtaler gjennom vår samarbeidspartner Stanno. Her vil alle medlemmene hos CoachYou få rabattpriser på alt utstyr, samt ekstra gode tilbud på CoachYou Collection. Er du lag- eller klubbleder, ta kontakt med Stanno for å motta komplett utstyrspakke for ditt lag/klubb.

CoachYou Collection

CoachYou har sin egen kule klekolleksjon. Ta kontakt med CoachYou eller Stanno for komplette utstyrsavtaler, eller sjekk utvalg for pris.