fbpx

Om CoachYou

CoachYou sitt fokusområde er å bidra til en mer innholdsrik treningshverdag for unge utøvere, øke motivasjon og oppslutning innen ulike idrettsgrener.

Det er i dag flere liknende verktøy ute i markedet, men de er dyre og tidkrevene å benytte seg av, mener vi. CoachYou ønsker at trenere på breddenivå med minimal sportslig erfaring skal ha ett styringsverktøy som kan minimere belastningen med trenervervet og øke kvaliteten. Samtidig vil CoachYou også være nyttig for trenere med lengre fartstid som ønsker inspirasjon til nye øvelser, en mer strukturert treningshverdag gjennom planlegging og deling av økter.

CoachYou er eit nytt idrettsverktøy der man med enkel manøvrering og få tastetrykk på telefonen velger sin idrett, får tilgang til en stor øvelsesbank med veiledning og tips til øvelser, sortert etter alder og nivå. I CoachYou sin app kan trenere plukke ut øvelser som kan settes sammen til egne økter, og deles med utøvere og foreldre via gruppefunksjonen. Utøvere kan også få inspirasjon og tips til ulike egentreningsøvelser som kan utføres hjemme eller på idrettsarenaene.

Trenere skal kunne kommunisere alt med utøverne via appen. Effektivitetsgevinsten vil være stor når utøverne har kunnet sette seg inn i de ulike øvelsene før selve treningen. Det vil også være mulig for trenere å følge opp enkeltutøvere med egentrening, for eksempel ved skade eller annet fravær. CoachYou tilrettelegger for en effektiv og mer oversiktlig hverdag for trenere, utøvere og foreldre med gruppe- og meldingsfunksjonen.

I en hverdag med covid-19 og restriksjoner er det blitt flere avbrudd i treningsrytmen for unge og voksne, som i verste fall har ført til frafall. Med CoachYou sin øvelsesguide, gruppe- og meldingsfunksjon der trenere kan dele økter, kan utøvere få skreddersydde treningsøkter direkte via appen. Dette vil stimulere til økt aktivitet og samhold og forhåpentligvis forhindre frafall i idretten.

Begynn å bruk CoachYou i dag!

Alt på telefonen – raskt og enkelt.