fbpx

Vilkår for bruk av applikasjonen CoachYou – Din treningsguide

Om tjenesten

CoachYou appen tilbyr tips og hjelp i din idrettshverdag. Appen har flere ulike funksjoner som skal kunne strukturere hverdagen til klubb, til deg som trener og/eller utøver. Gjennom vår crossover vil den som laster ned appen også ha tilgang til innhold fra flere idretter.

Abonnement tjenester

Singel abonnement: Når du laster ned CoachYou appen og kjøper et abonnement gjennom appstore eller google play vil kosten være løpende til du sier opp avtalen. CoachYou får ingen informasjon om dine kortdetaljer.  

Klubb/lag abonnement: Dersom du som trener eller din klubb kjøper en pakkelisens så vil avtalen vare i 12 måneder før den utløper. Du som trener eller klubb vil miste tilgangen til appen dersom avtalen ikke fornyes. Alt som er blitt gjort i ditt abonnement vil være lagret dersom en velger å fornye abonnementet.

Krav til utstyr og bruk av data

CoachYou finnes for Android og iOS. For til enhver tid å ha siste oppdaterte versjon av appen og tjenestene i denne, må du vært tilkoblet et trådløst nett eller et mobilnett med mobildata. Enkelte endringer i appen kan kreve at du logger inn i appen på nytt.

Ansvar

Bruker er ansvarlig for de endringer bruk av appen medfører for kundeforholdet. Utfører du bestillinger eller endringer via appen ved en feil, må du straks kontakte vår kundeservice. Ved de endringer og bestillinger der levering av tjenesten starter opp før utløpet av angrefristen (jf. § 21), vil du få spørsmål om du ønsker dette, og må godta gjeldende vilkår i appen ved bestilling for umiddelbart å ta tjenesten i bruk. Det er viktig at du til enhver tid har oppdatert din kontaktinformasjon i appen, slik at vi kan kontakte deg om det skulle være noe knyttet til dine abonnement og tjenester hos oss.

Sosiale medier

Relevant informasjon/nyheter i sosiale medier (eks. Facebook instagram (Coachyou_as) har egne programtillegg, som innhenter og deler opplysninger på disse plattformene. Sosiale programtillegg og applikasjoner er underlagt deres vilkår for bruk og personvernregler.

Personvern 

Coachyou behandler og analyserer data om mobilenheten, trafikk og bruk i appen. Denne informasjonen brukes til å gjøre appen bedre, og for å gi deg relevant informasjon i digitale medier (eks. sosiale medier). 

For øvrig gjelder de til enhver tid gjeldende alminnelige forretningsvilkår. Du har alltid rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg.

Innstillinger

Kjøper du laglisens eller klubblisens vil vi kontakte deg før avtalen utløper. På nettsiden(Coachyou.no) vår finner du hjelp og tips til hvordan å bruke CoachYou appen. På nettsiden finner du også kontaktinformasjon og innholdsskaperne i de ulike idrettene.

Sikkerhet

Det er ditt ansvar til enhver tid å passe på at uvedkommende ikke får tilgang til din mobil, og således ditt kundeforhold via appen.

Endring av vilkår og innhold

CoachYou kan til enhver tid endre vilkårene for appen. Endringer av appens innhold og funksjoner vil også kontinuerlig fylles opp og forbedres.

Immaterielle rettigheter

CoachYou er eier og rettighetshaver til alt av immaterielle rettigheter tilknyttet CoachYou-appen, herunder materiale som er publisert i den. Alt materiale er beskyttet av opphavsrettslig og merkevarerettslig lovgivning. Ved å installere appen samtykker du til å ikke kopiere appen eller bruke den på annen måte enn til overnevnte formål. Du kan heller ikke endre eller dekompilere appen, ei heller bruke hele eller deler av appen i et annet program.

Kontakt oss

Kundeservice er her når du trenger hjelp. Du kan ringe oss på tlf: 47818313 eller kontakte på mail: Post@coachyou.no