fbpx

Nå kan du laste ned CoachYou-appen!

Endelig er CoachYou sin app tilgjengelig for nedlasting.


Nylig ble CoachYou-appen tilgjengelig i App Store og der du laster ned applikasjonene dine. Etter lang tid med mye og hardt arbeid kunne daglig leder Rune Åsheim Mo endelig laste ned appen selv.

– Dette er skikkelig stas. CoachYou-teamet og mange samarbeidspartnere har jobbet beinhardt for dette lenge, sier en glad Åsheim Mo.


– Vil skape en enklere hverdag

Det var Åsheim Mo som hadde idéen til applikasjonen. 27-åringen har spilt for en rekke klubber opp til nivå 2 i Norge. I dag spiller han for Os i Norsk Tipping-ligaen (3. div.), er trener for Os G15/16 og jobber i klubbens FFO og akademi. Han har også ansvaret for klubbens gatelag.

Moderklubben er IL Trio fra Kvinnherad, der han har spilt helt opp til seniornivå. Han er utdannet pedagog og har Uefa B-lisens. Fra høsten skal han ha hovedansvaret for toppidrettstilbudet som starter opp ved Os gymnas.

Daglig leder i CoachYou, Rune Åsheim Mo, er strålande fornøyd med at appen nå er ute og klar til bruk.

Det er erfaringen hans fra mange år i fotballen – både som spiller og trener – som nå har resultert i CoachYou sin app. Men det var da pandemien traff Norge og han ble permittert at arbeidet skøyt fart.

– Målet er å gjøre hverdagen enklere for trenere, utøvere og foreldre, særlig i breddeidretten. Med CoachYou sin app kan du med få trykk på mobilen sy sammen en treningsøkt og dele den med laget ditt. Der kan utøvere og foreldre få full oversikt over treningstider og viktige beskjeder. Øktene kan man se på video i appen.

– Vi håper også at dette skal bli et viktig verktøy for alle som ønsker ekstratrening og inspirasjon. Treningsbanken vil inneholde øvelser man kan gjøre alene, eller dersom man er under opptrening etter en skade, forklarer Åsheim Mo.

Han håper verktøyet kan gjøre det lettere å ta på seg treningsverv, at appen kan være en kompetanse som trenerne kan ha i lomma.

– Det vil blant annet være mulig å laste opp sportsplanen til klubben, og enklere å holde en rød tråd i treningsopplegget. I tillegg til at den skal oppmuntre utøvere til å drive egentrening, enten det er styrketrening, fotball eller noen av de andre idrettene.

App-gründeren fra Kvinnherad understreker at appen på ingen måte er ferdig. Han håper alle som tester den kan ha tålmodighet og gi CoachYou tilbakemeldinger på hva som kan gjøres bedre.

– Nå har vi endelig fått appen ut slik at alle som ønsker, kan sjekke den ut og begynne å bruke den om de liker det vi har laget. Det føler vi oss ganske sikre på, fordi mange tilbakemeldinger fra idrettsmiljøer mener det er et klart behov for en slik app. Vi kommer til å jobbe kontinuerlig med å fylle på med treningsøkter og gjøre selve applikasjonen og innholdet bedre, forteller mannen bak CoachYou.


Prøve og flere idretter etter hvert

Alt innhold er det CoachYou-teamet som produserer selv. I første omgang er det fotball, volleyball, turn og freestyle fotball som er tilgjengelig i appen, men det vil etter hvert komme nye idretter til, lover Åsheim Mo.

Det vil koste 29 kroner i måneden å abonnere på innholdet i appen som enkeltperson. I tillegg kan klubber eller lag kjøpe lisens til rabatterte priser. Man kan starte med en 14 dagers prøveperiode.

– Om du har en travel hverdag, enten du er utøver eller trener, føler jeg meg ganske sikker på at dette kan bli et svært nyttig verktøy, sier Åsheim Mo, og legger til:

– Jeg vil takke alle som har bidratt til at vi nå har kunnet lansere appen vår. En spesiell takk til klubber, ungdommer og barn som har stilt opp som statister. Òg en stor takk til de innholdsansvarlige vi har vært så heldige å få med på laget.

CoachYou sin app finner du her:

App Store / Google Play

T.v. CoachYou sin ferske app i App Store. T.h. slik appen ser ut når du åpner den på mobilen. Velkommen til oss!