fbpx

CoachYou og Stanno samarbeider: Gir gode kundefordeler

CoachYou og Stanno inngikk tidligere i år en samarbeidsavtale. Det kommer CoachYou sine medlemmer til gode.


Dersom du bruker CoachYou sin app, får du nå 30 prosent på veiledende priser på sportsklær og -utstyr gjennom vår samarbeidspartner Stanno. Enten du er enkeltutøver eller er medlem hos CoachYou gjennom en klubb- eller laglisens.

Samtidig får Stanno sine kunder 20 prosent på CoachYou sin app.

CoachYou og Stanno inngikk samarbeidsavtalen tidligere i år.

Daglig leder i CoachYou, Rune Åsheim Mo, er fornøyd. Mo påpeker at både CoachYou og Stanno jobber mot idrettslag, klubber og foreninger i idrettsnorge. I tillegg til enkeltutøverne.

– Bakgrunnen for samarbeidet er de gode samtalene vi har hatt med Stanno og Utstyrsavtale Norge. Vi håper samarbeidet skal styrke begge parter og komme kundene våre til gode, sier Åsheim Mo.

– Jeg fikk med en gang et veldig godt inntrykk av måten Arve Steffensen (daglig leder i Stanno) tenker og jobber på. Jeg er ikke i tvil om at dette vil være positivt for CoachYou på veien videre, forteller Åsheim Mo.

Snart vil det også være mulig å bestille CoachYou sin helt egne kleskolleksjon.


SAMARBEID: Daglig leder Arve Steffensen i Stanno og daglig leder Rune Åsheim Mo i CoachYou.

Om Utstyrsavtale/Stanno: Utstyrsavtale Norge tilbyr avtale om tøy og utstyr til idrettslag, klubber, foreninger og bedrifter i hele Norge. Via eksklusive salgsrettigheter til merkevaren Stanno fra Nederland, får man tilgang til et stort utvalg produkter med rask levering og gunstige priser. I tillegg tilbyr Utstyrsavtale meget gode inntekter til klubben via salg av dugnadsprodukter fra Bambooa.

Les mer på www.utstyrsavtale.no!