fbpx

CoachYou til Cupfinaleseminaret

CoachYou er til stede på Ullevaal Stadion under årets cupfinaleseminar.

Norsk Fotballtrenerforening, også kalla Fotballtreneren, arrangerer hvert år Cupfinaleseminaret samme helga som NM-finalene i fotball. Fotballtrenere, ledere, dommere, tillitsvalgte fra både topp og bredde, samt andre som befinner seg i og rundt fotballens utviklingsmiljøer, kommer fra hele landet.

Mange prominente navn fra fotballen står på det tettpakkede programmet.

Fotballtreneren er en av CoachYou sine samarbeidspartnere. Derfor er CoachYou på plass med stand under Cupfinaleseminaret 3. og 4. desember på nasjonalarenaen vår i Oslo.

– Vi ønsker å bli enda bedre kjent med trenermiljøet i Norge. Noe som er viktig for den videre utviklingen av appen vår. Vi er opptatt av å være oppdaterte på det faglige innen trener- og spillerutvikling for å lage best mulig innhold til brukerne våre, forteller dagleg leder i CoachYou AS, Rune Åsheim Mo.

Han håper å få vist frem appen til mange nye trenerkollegaer fra klubber og lag fra hele landet.

– Det blir fint å treffe folk igjen for faglig påfyll. Slike samlinger har det jo ikke vært for mange av den siste tida. Jeg vil på det sterkeste anbefale Cupfinaleseminaret til Norsk Fotballtrenerforening, enten man er trener eller bare veldig interessert i fotball, sier Åsheim Mo, som har UEFA sin B-lisens.

Les mer om Cupfinaleseminaret på Fotballtreneren.no.

GLEDER SEG: Daglig leder i CoachYou AS, Rune Åsheim Mo, deltar på årets cupfinaleseminar i Oslo for å vise frem treningsappen og treffe trenerkollegaer. (Arkivfoto)