fbpx

Flere og flere tar CoachYou i bruk

Etter snart et halvt år i drift har CoachYou-appen rundt 2.500 brukere. – Viser at vi gjør noe riktig, sier daglig leder Rune Åsheim Mo.

Flere og flere klubber har tatt CoachYou sin app i bruk denne høsten etter lanseringen i slutten av juli.

Det gleder daglig leder og gründer Rune Åsheim Mo.

– Det viser at vi gjør noe riktig, at trenere og utøvere opplever at appen vår hjelper de i hverdagen. At vi tilbyr noe de har bruk for og finner nyttig. Ingenting er bedre enn det når man jobber så hardt for å utvikle noe man tror på. Tusen takk til alle som har gitt oss tillit, forteller en takknemlig daglig leder, Rune Åsheim Mo.

Åtte klubber i Vestland fylke har så langt kjøpt lisenser til sine lag, opplyser Mo. Med en laglisens får alle som er tilknyttet gruppa egne brukere. Det gjelder trenere, utøvere, foreldre og lagledere. Man kan også kjøpe lisens til hele idrettslag.

I tillegg jobber CoachYou med flere testklubber på turn og volleyball.

– Målet vårt er enkelt: Vi vil gjøre hverdagen til utøvere og trenere enklere med CoachYou sin app, som tilbyr en helt ny måte å organisere treningsaktiviteten på, i tillegg til alt det andre rundt et lag. Samtidig er appen også for enkeltutøveren. Vi jobber hele tiden med å bli bedre og bygge opp appen med godt pedagogisk innhold, forteller Åsheim Mo.

Slik ser CoachYou sin kundeliste ut pdd.

Veien fra da idéen ble satt ut i livet i 2020, til lansering denne sommeren, har vært både tøff og lærerik:

– Det har ikke bare vært enkelt, men vi i CoachYou føler vi har begynt å få fotfeste som bedrift og god kontakt med alle de hyggelige menneska vi treffer på ute i Idretts-Norge. Tusen takk til alle som har tatt oss så godt i mot. Vi jobber knallhardt hver dag for å bli bedre, og gleder oss stort til å se hva 2022 bringer, avslutter Åsheim Mo.

FORNØYD: Daglig leder i CoachYou AS, Rune Åsheim Mo, er fornøyd med starten og mottakelsen selskapet har fått siden app-lanseringen i sommer.