fbpx

CoachYou forsterker laget

Marius Haugland Mikkelsen (29) fra Austevoll blir innholdsprodusent for CoachYou.

29-åringen bor på Tysnes sammen med samboer og datter (3). Han er utdannet faglærer i idrett og kroppsøving ved Høgskulen på Vestlandet.

Siden 2017 har han jobbet i Os Fotball som trener og med hovedansvar for klubbens fotballfritidsordning. Rundt 200 unge benytter seg av fritidsordningen som er åpen fire dager i uka.

NYKOMMER: Marius Haugland Mikkelsen er tilsatt i CoachYou.

– Det er et privilegium at jeg kan ha hobbyen min som jobb, og daglig jobbe for at barn og unge kan utvikle seg både som fotballspillere og personer, sier Mikkelsen.

Han har selv lang fartstid som spiller i lokalfotballen, og er fremdeles aktiv for Os i 3. divisjon.

– Jeg ser frem til å bli del av det dyktige CoachYou-teamet, og være med på å utvikle et spennende produkt videre.

Mikkelsen er tilsatt på deltid og skal i hovedsak produsere innhold til CoachYou sin fotballdel. Han kommer også til å bidra på andre områder, mellom annet på ulike tilstelninger i CoachYou-regi. Med sin bakgrunn, blir han også en viktig sparringpartner for daglig leder i CoachYou, Rune Åsheim Mo.

– Jeg er utrolig glad for å ha Marius med på laget. I Marius får vi inn en dyktig spillerutvikler med idrettsfaglig og pedagogisk kompetanse. Jeg har selv jobbet med Marius i Os tidligere. Han er nytenkende og arbeidsom. Han kommer til å bli en ressurs for oss, skryter Åsheim Mo om nysigneringen.

Tidligere i år gjorde CoachYou sin første signering i 31 år gamle Maria Farsund, som utvikler volleyballinnhold for CoachYou.

Ikke prøvd CoachYou enda? Last ned appen i App Store eller Google Play og prøv oss gratis i 14 dager!