fbpx

CoachYou og Kniksen-akademiet inngår samarbeid

AVTALE: Rune Åsheim Mo (t.v.) og administrativ ansvarlig i Kniksen-akademiet, Ove Vindenes, her fra Brann Stadion.

CoachYou og Brann har signert samarbeidsavtale.

Denne høsten har CoachYou landet sin hittil største avtale. Fremover skal hundrevis av unge, talentfulle fotballspillere og trenere i Kniksen-akademiet til SK Brann, bruke CoachYou-appen i treningshverdagen.

– Kjennes veldig bra

Kniksen-akademiet er en ekstra utviklingsarena for barn og ungdom mellom 9 og 15 år fra lokale klubber i bergensregionen. Akademiet hører til Branns sportslige avdeling.

– Brann er en av de største klubbene i Norge. Det jobber utrolig flinke folk i og rundt Kniksen-akademiet. Det kjennes derfor veldig bra at de ønsker å være med oss i CoachYou på å utvikle treningsverktøyet vårt videre, sier Rune Åsheim Mo, daglig leder i CoachYou AS.

– Jeg er sikker på at våre eksisterende brukere vil nyte godt av dette samarbeidet. Trenere og ansatte i Kniksen-akademiet har mye å bidra med. I tillegg så føler jeg meg trygg på at vi som jobber i CoachYou vil kunne tilføre treningshverdagen deres noe nytt og bra, fortsetter Åsheim Mo.

Han forteller at avtalen ble signert tidligere i høst.

OBS!

  • Bestill klubblisens for neste år nå og få ut desember gratis! Alle enkeltpersoner får gratis prøveperiode på 14 dager
  • CoachYou vil i løpet av første kvartal 2023 ha klar en ny oppdatering av appen som vil gi nye funksjoner og muligheter for alle våre brukere

– Motivasjonsboost

CoachYou og Kniksen-akademiet skal jobbe tett videre for å utvikle og tilpasse appen. Avtalen sikrer CoachYou nærmere 1000 nye, aktive brukere.

Åsheim Mo håper flere større idrettslag vil få øynene opp for appen etter hvert.

– Målet vårt er å lage et verktøy som gjør at utøvere og trenere, uansett idrett, får en langt enklere hverdag med å planlegge treningene sine. Fra å finne gode øvelser med video og forklaringer som man enkelt kan sy sammen til én treningsøkt og dele med gruppen sin før neste trening, til å være den foretrukne kommunikasjonskanalen for klubber og lag, forteller en optimistisk Åsheim Mo.

Han sier at den nysignerte avtalen med Brann gir ekstra motivasjon.

– Vi er veldig glade for at de ser potensialet i det vi holder på med, forteller appgründeren som selv har spilt for klubbene Trio, Brann, Nest-Sotra, Stord, Lysekloster, Os og Åkra.

Ove Vindenes, administrativ ansvarlig i Kniksen-akademiet, forteller at de har inngått samarbeidet med CoachYou fordi de ønsker å være med på å lage et verktøy som vil bedre organiseringen og tilrettelegge for det sportslige i akademiet.

Les mer om Kniksen-akademiet her.