fbpx

CoachYou har vært på reise. Til glede for mange barn og voksne

– Et veldig bra tilbud, sier barnetrener.

I april holdt CoachYou sin første CoachYou Camp. Den gikk av stabelen hos IL Apollo på Askøy over to dager.

CoachYou Camp er et ekstratilbud som CoachYou AS tilbyr fotballklubber fra rundt om i landet. Daglig leder Rune Åsheim Mo forklarer:

– Tanken er at vi først og fremst ønsker å gi tilbake til breddefotballen. Det er mange dyre ekstratilbud omkring, og det er ikke alle som har råd til å bli med på slikt, særlig ikke nå de siste årene da alt er blitt dyrere. Med CoachYou Camp får spillerne et ekstra tilbud som koster minimalt, og med det så håper vi mange som ikke har god råd får muligheten til å være med.

– Men det er selvsagt også veldig mange flere med oss. Det er mange unge barn i distriktene som drømmer om å bli så gode at de kan leve av fotballen. Unge som er sultne på å lære nye ting og bli satt krav til. På CoachYou Camp får de teste ut nye ting som setter ferdighetene på prøve, men som også gir mestring. Vi håper at dagene vi tilbyr er kjekke, lærerike og at de gir ekstra motivasjon til å trene! Vi håper også at foreldre og trenere som kikker på får litt inspirasjon. Det er viktig for oss, forteller Åsheim Mo i CoachYou.

Den andre campen så langt denne våren, ble holdt på Husnes i Kvinnherad i slutten av mai. Der var over 30 barn fra IL Trio, Halsnøy IL og Rosendal Turnlag med over to dager.

Se hvordan det gikk da CoachYou besøkte Kvinnherad her:

Barnetrener og pappa Jim Are Hansen fra Husnes roser tilbudet.

– I hverdagen er de jo på trening med sitt lag, men med et slikt tilbud kan de få nye impulser og lære noe utenom det vanlige. Det kan gi dem mer motivasjon. Det er veldig positivt. Jeg håper det kan bli et fast tilbud iallfall én gang i året her, sier Hansen.

– Selvsagt gjør vi dette også for å promotere oss selv, men enda viktigere er det å snakke med klubber og lag rundt om, med trenerne på grasrota, for å få vite hva vi kan gjøre bedre med CoachYou sin app, slik at så mange som mulig skal ha nytte av den i hverdagen, avslutter Rune Åsheim Mo.

Ønsker din klubb besøk av CoachYou? Ta kontakt med oss for en uformell prat!

PÅ HUSNES: Her er CoachYou Camp nettopp ferdig etter to strålande dager på Husnes i Kvinnherad. Rune Åsheim Mo (på kne i bildet) i CoachYou hadde med seg flere dyktige instruktører over to dager på Husnes. Over 30 barn deltok.