fbpx

Brukte CoachYou sin app under fotballskoler: – Ble mye enklere

FORNØYD: – Instruktørene som brukte CoachYou ble tryggere og tydeligere på feltet med barna, sier trener Eirik Sandstad (midten) fra Åkra IL etter klubben sin fotballskole i sommer. Her sammen med Avaldsnes-spillerne Kaja Olsen og Emma Endresen, som var instruktører på fotballskolen.

Både trenere og spillere hos Åkra IL og IL Trio brukte CoachYou-appen for å organisere treningsaktiviteten på fotballskoler i sommer.

CoachYou har for andre år på rad vært brukt i planlegging og forberedelser til den årlige fotballskolen på Åkra, Karmøy.

Trener Eirik Sandstad i Åkra IL er storfornøyd.

– CoachYou har vært et veldig nyttig verktøy på fotballskolen vår i sommer, sier Sandstad.

– Øktansvarlig la i god tid ut de to daglige treningsøktene i appen. Spillerne mellom 6 og 7 år, 8 og 9 år og 10 og 12 år var delt inn i egne grupper i appen. Alle trenerne kunne da gå inn og se øvelsene de skulle ha, i tillegg til å lese noen tips og triks knyttet til organisering og gjennomføring, forklarer Åkra-treneren.

Han forteller at det er en miks av erfarne og ferske trenere på fotballskolene i klubben, og at juniorspillerne deltar og at enkelte av dem debuterer som instruktører her.

– Noe av det beste med opplegget i CoachYou er at de kan se video av hver enkelt øvelse på forhånd, som fører til at de er tryggere og tydeligere når de er på feltet med barna. Det kan være vanskelig å forstå en øvelse kun gjennom forklaringer og tegning på papir eller tavle. Etter at instruktørene hadde sett videoene, var det mye lettere å diskutere økta og så gjennomføre på en god måte, sier en fornøyd Sandstad.

TRENING: Gutter på fotballskolen til Trio sjekker CoachYou-appen, som ble brukt til organisering av treningsaktiviteten, før neste trening.

Også på Husnes i Kvinnherad hos IL Trio ble appen brukt i forbindelse med fotballskolen i juni.

Rune Åsheim Mo, daglig leder i CoachYou, er glad for at flere og flere tar i bruk appen og har nytte av den, slik som trenerne på Åkra.

– Det er veldig hyggelig å høre at instruktørene ble tryggere på feltet med barna og at gjennomføringen ble bedre. Da er vi på riktig spor, forteller Rune Åsheim Mo, som til daglig er trener for herrelaget i klubben.

Om CoachYou

CoachYou er en spesialdesignet app for fotballklubber som gir klubber, trenere og utøvere tilgang til treningsøvelser og veiledning tilpasset alder og nivå.

Øvelsene blir enkelt og informativt demonstrert gjennom bilder, film, tale og tekst. Treneren kan også dele valgte øvelser med foreldre og spillere, slik at alle kan stille forberedt til trening. I tillegg kan man velge ferdige treningsøkter eller finne forslag til økter som går over en hel periode. Aldri har det vært enklere å ta på seg treneroppgaver, selv for de uerfarne.

Programvaren er også tilrettelagt for klubber som ønsker å produsere og administrere eget innhold.
Målsettingen er at klubber, trenere og utøvere skal få en enklere og mer effektiv treningshverdag, og at det blir lettere å samle klubben til felles målsetting, visjon og treningskultur.

Appen har en rekke tilleggsfunksjoner som intern kommunikasjon, chattegrupper og informasjonskanal.
CoachYou er ikke bare en effektiv og smart treningspartner, den gjør det også enklere å administrere og kommunisere.