fbpx

Klar for fotballskole? Tips til klubb og trenere

SNART FOTBALLSKOLE: Snart braker det løs på mange norske fotballbaner da tusenvis av unge skal delta på årets fotballskoler. Bildet er tatt på en av CoachYou sine treningscamper.

Er du fotballtrener og ønsker å få mest mulig ut av fotballskolen i år? Da er Coachyou-appen den perfekte løsningen for deg og din klubb!

Husker du da du var liten og forventningsfull møtte opp på fotballskolen, der du gjerne fikk sekk og t-skjorte før det ble laget mange gode fotballminner og dannet nye vennskap gjennom flere dager med ny læring og moro?

På denne tiden av året trapper tusenvis av barn opp på de mange ulike fotballskolene rundt om i landet. I tillegg får mange ungdommer for første gang prøve seg som trenere og aktivitetsledere.

Hvordan forbereder din klubb de nye trenerspirene som skal ta hånd om alle barna?

Her er 3 grunner til å bruke CoachYou:

  1. Enkel planlegging: Sett opp økter og del dem enkelt med trenerne
  2. Kommunikasjon i sanntid: Hold kontakt med de ansvarlige trenerne på fotballskolen før, under og etter
  3. Skreddersydde øvelser: Tilpass treningsøktene til ulike ferdighetsnivå slik at alle spillerne får maksimalt utbytte av treningen. Appen til CoachYou inneholder et stort utvalg av ferdige øvelser som kan sees på video på telefonen og settes sammen til hele treningsøkter.

Vi skrev om Åkra IL på Karmøy i fjor. De vil nå for tredje året på rad bruke CoachYou under fotballskolen sin. Alle trenere får utsendt plan med videoer og forklaringer til sine stasjoner. For å skape utvikling, inspirasjon og glede for barna så er det viktig å ha planen klar, være forberedt og trygg i det en gjør som trener.

Les mer om hvordan Åkra IL og IL Trio opplevde bruken av CoachYou på sine fotballskoler i fjor her!

Hundrevis av trenere har allerede oppdaget fordelene ved å bruke CoachYou til å organisere aktiviteten sin i hverdagen året rundt.

Hva er CoachYou?

CoachYou er en app designet for klubber, trenere og utøvere i ulike idretter. Den gjør det enklere enn noensinne å organisere og administrere aktiviteter, økter og et lag. Med vår app får du tilgang til gode treningsøkter og det blir langt enklere å legge opp treningsopplegget for laget ditt!